Dintre urmatoarele revendicari, care sunt cele mai importante pentru dumneavoastra?
Toți foștii membri de partid comunist și informatori eliminați din toate instituțiile publice (poate permis informatorilor să ocupe funcții de execuție dar nu și de conducere).
Crearea unei linii telefonice ANTI-CORUPȚIE 24/7 cât și posibilitatea trimiterii dovezilor anonim prin poștă/electronic și încurajarea demascării prin recompense financiare (0,5 - 5%) din prejudiciul recuperat după condamnări, pe măsura contribuțiilor.
Verificarea din nou a tuturor retrocedărilor, a autenticității actelor și documentelor cu ajutorul celor mai buni experți internaționali.
Construirea de blocuri de garsoniere pe model Danemarca și vânzarea lor la preț de constructor (500-600 eur/mp) prin CREDIT tinerilor care nu au niciun imobil (apt/casă), fără dobândă pe 30 de ani, ipotecar. Prioritate au cei ai căror părinți dețin un singur imobil.
Crearea mai multor șanse, oportunități, finanțarea și sprijinirea antreprenoriatului, incubatoare de startup-uri, atragerea de investitori inițiali (Angel investors), crearea cadrului legal prin care micii investitori pot cumpăra cotă parte din noile startup-uri mici (cadru nou legislativ startup).
Parlament unicameral/bicameral cu maximum 300 de deputați (așa cum au votat românii la referendum).
Îndreptarea și crearea cadrului legal să ne îndreptăm către o Democrație Adevărată - Tehnocrație - Meritocrație ::: Puterea în mâinile populației prin vot electronic cu greutate diferită meritocrată, ce votează direcții propuse de Consilieri Tehnocrați, ajunși ei înșiși acolo prin votul electronic al oamenilor.
Ridicarea imunității parlamentare în toate cazurile solicitate de procurori.
Anchetarea marilor tunuri ale ultimilor 26 de ani: revoluția, mineriadele, devalizarea băncilor, a industriilor, distrugerea economiei naționale și recuperarea prejudiciilor + daune suplimentare ajustate la inflație.
Înăsprirea pedepselor + confiscarea în termen de 3 luni a averilor politicienilor și oficialilor condamnați pentru corupție.
Refacerea infrastructurii - prioritate națională.
Stoparea finanțării cultelor din bani publici. Impozitarea veniturilor Bisericii.
Revenirea la denumirea oficială de "ţigani" pentru persoanele de etnie romă.
Revizuirea sistemului legislativ cu îndepărtarea tuturor neclarităților, ambiguităților și portițelor legislative.
Declararea resurselor naturale ale țării ca proprietate a statului român, interzicerea vânzării ori concesionării lor + Un nou Cod Silvic.
Interzicerea partidelor extremiste - România este stat național, suveran şi independent, unitar şi indivizibil.
Dizolvarea Parlamentului.
Restructurarea TVR și anchete privind finanțarea presei în ultimii 10 ani.
Îndepărtarea lui Victor Ciorbea din poziția de Avocat al Poporului.
Dizolvarea CNA și refacerea acestei instituții cu oameni credibili.
Verificarea tuturor drepturilor și gradelor, de orice natură (civile sau militare).
Toți românii de naționalitate română, născuți în România, indiferent de etnia lor, să știe să vorbească și să scrie în limba română cel puțin la nivel de clasa 5-a și să fie sancționat refuzul vorbirii limbii țării în care te-ai născut.
Anularea construcției catedralei mântuirii neamului.
Adăugarea opțiunii de vot: "Niciunul dintre ei"; în cazul în care această opțiune a fost aleasă dincolo de un anumit procentaj (ex: 33% sau altul) ce indică o nemulțumire acută generală, excluderea totală a candidaților din viitoarele alegeri și repetarea alegerilor cu noi candidați.
Modernizarea spitalelor cu aparatură de ultimă oră, modernizarea clădirilor și a condițiilor interioare cât și construcția a noi spitale ca să avem numărul de spitale (paturi disponibile)/100,000 loc. la nivelul vestului.
Votul la vedere în Parlament
Transparentizarea și publicarea, într-un mod accesibil, a tuturor achizițiilor și alocărilor de contracte publice, cât și a tuturor cheltuielilor parlamentarilor, miniștrilor și președintelui.
Excluderea imediată din orice funcție de conducere publică a tuturor persoanelor condamnate (cu sau fără suspendare) sau urmărite penal.
Asigurarea unui cadru legal și administrativ care să asigure accesul la vot tuturor cetățenilor români din țară și din diaspora și desfășurarea alegerilor conform calendarului electoral stabilit.
Numirea unui prim-ministru tehnocrat și a unui guvern format din experți, care nu se numără printre liderii actuali ai clasei politice.
Confiscarea tuturor averilor ilicite la care nu se pot furniza dovezi de proveniență legală.